Program Perlesenan

Untuk maklumat lebih lanjut:

Mulakan perniagaan DTOX anda 

Tanpa sebarang kebimbangan untuk terus maju dengan adanya sokongan yang kuat di belakang anda. Sebagai perintis industri servis ekspres di Malaysia, DTOX tahu apa yang berfungsi dan apa yang tidak. DTOX memberi tumpuan kepada elemen yang penting untuk operasi perniagaan, selain menawarkan program inovatif untuk membantu menarik dan mengekalkan pelanggan.

Jika anda mempunyai kemahiran peribadi yang kuat, keupayaan untuk mengurus dan memotivasi pekerja, dan keinginan untuk belajar dan mengikuti sistem yang terbukti yang menekankan nilai dan kepuasan pelanggan, sila mengisi borang di bawah, dan kami akan menghubungi anda dengan butiran mengenai pakej Perlesenan DTOX. Marilah kita bekerja sama-sama untuk menjadikan impian anda satu kenyataan.

Sudah memiliki pusat servis sendiri?


DTOX amat sesuai untuk anda jika anda sudah memiliki pusat servis kereta dan mencari cara untuk mengembangkan perniagaan anda dan menarik lebih banyak pelanggan. Anda sudah mempunyai kepingan di tempatnya, dan sekarang anda boleh memanfaatkan kekuatan jenama DTOX. Banyak pembekal perkhidmatan servis kereta datang kepada kami kerana mereka tidak dapat memikirkan cara untuk mengambil perniagaan mereka ke peringkat seterusnya. DTOX boleh membantu.

Manfaat untuk menyertai jenama # 1 dalam pasaran servis ekspres kereta:

Pengiktirafan jenama

Latihan yang komprehensif

Sistem yang terbukti

Rangkaian sokongan luas

Database pelanggan dikongsi

©2021 by DTOX Car Service