top of page

Program Francais DTOX 

franchise.jpg

Untuk maklumat lebih lanjut:

Terima Kasih! Kami akan mengubungi anda secepat mungkin.

Ceburi Bidang Perniagaan Francais DTOX

Tanpa sebarang kebimbangan untuk terus maju dengan adanya sokongan yang padu di belakang anda. Sebagai perintis industri servis ekspres di Malaysia, DTOX tahu apa yang berfungsi dan apa yang tidak. DTOX memberi tumpuan kepada elemen yang penting untuk operasi perniagaan, selain menawarkan program inovatif untuk membantu menarik dan mengekalkan pelanggan.

Jika anda mempunyai kemahiran peribadi yang kuat, keupayaan untuk mengurus dan memotivasi pekerja, dan keinginan untuk belajar dan mengikuti sistem yang terbukti yang menekankan nilai dan kepuasan pelanggan, sila mengisi borang di bawah, dan kami akan menghubungi anda dengan butiran mengenai pakej Perlesenan DTOX. Marilah kita bekerja sama-sama untuk menjadikan impian anda satu kenyataan.

Sudah memiliki pusat servis sendiri?


DTOX amat sesuai untuk anda jika anda sudah memiliki pusat servis kereta dan mencari cara untuk mengembangkan perniagaan anda dan menarik lebih banyak pelanggan. Anda sudah mempunyai asas sedia ada, dan kini anda boleh memanfaatkan kekuatan jenama DTOX. Banyak pemilik pusat servis kereta menyertai kami kerana mereka tidak tahu cara untuk membawa perniagaan mereka ke peringkat seterusnya. DTOX boleh membantu.

Manfaat untuk menyertai jenama # 1 dalam pasaran servis ekspres kereta:

Pengiktirafan jenama oleh KPDNHEP

Skim Pembiayaan Bumiputera dari PNS

Latihan yang komprehensif

Sistem SOP yang terbukti

Rangkaian sokongan luas

Data pelanggan dikongsi

bottom of page